Skills

От .PSD до Google

От .PSD до Google

Но защо?

Аз не съм дизайнер, мога да правя дизайни, но не по-добре от професионален графичен дизайнер.. Това, което правя много добре обаче е да работя с готов дизайн, и да го превърна в напълно функционираща HTML тема, при това “Pixel Perfect” (с точност до пиксели).

Какво му е особеното?

Този вид разработка много ме вдъхновява защото започваш буквално от нулевият ред и правиш нещо страхотно, имаш свободата да импровизираш с ефекти, анимации и най-вече JavaScript трикове, за някои хора е досадно, но на мен много ми харесва да го правя особено, когато дизайна изглежда страхотно кара те с нетърпение да започнеш работа по него.

Какви са предимствата?

Предимствата са на първо място стил и авторски дизайн, ако работите с дизайнерска къща почти винаги всички елементи са нарисувани специално за дизайна, и не се използват в други проекти след това, на второ място скорост, подобна тема винаги ще бъде по-бърза от тези, които купувате в сайтове за HTML теми, а скоростта е важно предимство в СЕО Оптимизацията.

Както казах, аз не мога да рисувам, въпреки опитите ми през годините, може би просто не е за мен, но разбира се всеки програмист си има своите контакти, така че ако търсиш добър дизайнер, с когото да работиш, не се колебай да се свържеш с мен.

Let's create something awesome together!

Do you have a good plan

If you think you have a good idea that I can help bringing to life, then don't hesitate to contact me anytime.

Get in touch