Royal Sofia Club

За Royal Sofia Club

ROYAL SOFIA CLUB – НДК и откритият летен БАР ПИЛОНИТЕ очакват любителите на качествената музика и клубни забавления в сърцето на столицата!

С над 300 места, перфектни вентилация, озвучаване и осветление, изискан лукс и обзавеждане в стил „Честърфийлд“, в края на деня ROYAL SOFIA CLUB – НДК се превръща в предпочитано място за среща с приятели или просто гарантирано забавление с уникалните специалитети, напитки и разбира се, програма…

Royal Sofia Club
Royal Sofia Club

За проекта

Сайта е изграден изцяло от мен като служител в We Work With You, адаптивен е към всички устройства и резолюции, изграден е на WordPress като за целта са използвани HTML5, CSS3, jQuery, PHP и API интеграции с продуктите на Google.

Сайта има добра скорост и опростен интерфейс, което прави процеса на опознаване на мястото, намирането на бара и правенето на резервация много лесен, също така бързо могат да се прегледат всички събития, както и само тези които следват.

Има още и онлайн магазин за билети, интегриран с плъгина WooCommerce и допълнителни модификации за да пасне на дизайна, но за сега не е видим на сайта.

Да създадем нещо страхотно заедно!

Имаш ли добър план

Ако смяташ, че имаш добра идея и мога да помогна да и придадем живот, не се колебай да се свържеш с мен по всяко време.

За връзка