Rafting & Kayak Tours

За Rafting и Kayak Tours

Rafting и Kayak Tours са част от X Club България и предлагат незабравими изживявания на любителите на силните емоции, те са едни от най-добрите организатори на Team Building в страната, тук говоря също и от опит.

С тях ще се спуснете по реки, ще изкачите планини, ще преплавате езера и язовири,ще обиколите острови, ще летите като птиците, както и ще си почивате активно под дебела сянка на плажа.

Rafting & Kayak Tours
Rafting & Kayak Tours

За проекта

Проекта е изпълнен изцяло от мен, като служител на We Work With You, имахме идеята да създадем нещо, което да напомня за дейността на Rafting и Kayak Tours, искахме да изглежда екстремно и предизвиках способностите си, сайта е изграден на WordPress, използвани са HTML5, CSS3, JavaScript и jQuery, напълно адаптивен е към всякакви устройства и резолюции.

Има много нестандартни елементи и ефекти, в целият сайт изображенията оживяват пред вас, и преливат в различни такива. Сайта има много голям набор от функционалности, и всички са custom, списъка с активности, трите подразделения на събитията, интеграция с Google Calendar в сайта, плащания чрез ePay.bg и още..

Един изключително амбициозен и забавен проект, точно като екипа на Rafting и Kayak Tours!

Защо споменах личен опит?

rafting-bg-struma

Имах честа да бъда и клиент на Rafting БГ, преди пътищата ни да се пресекат отново, началникът ни в We Work With You организира тим билдинг чрез спускане с рафт по 12 километровото трасе на река Струма.

За мен беше нещо съвсем ново, като преживяване го оценявам 10 от 10, много опитни хора, грижат се за твоята безопасност и ти осигуряват силно и незабравимо изживяване.

Бих го препоръчал на всички любители на силните изживявания, наистина освежаващо е.

Да създадем нещо страхотно заедно!

Имаш ли добър план

Ако смяташ, че имаш добра идея и мога да помогна да и придадем живот, не се колебай да се свържеш с мен по всяко време.

За връзка