Входмениджър – Франчайз

За Вход Менижъдр - Франчайз

Входмениджър е фирма за управление на етажна собственост основана през 2014 година и отговаряща за над 25 000 домакинства разположени на над 1200 етажни собствености.

Само за 3 години те са се превърнали в безапелационен лидер на пазара благодарение на ниските цени които предлагат и на неангажиращите им договори.

Входмениджър – Франчайз
Входмениджър – Франчайз

За Чистота Мениджър

Чистота Мениджър ЕООД е дъщерна фирма на Вход Мениджър ООД, специализирана в предоставянето на абонаментни и еднократни услуги по почистване на Етажни Собствености.

Можете да разгледате ценовите пакети и услугите, които предлагаме директно на сайта на фирмата : www.chistotamanager.com

За Реклама Мениджър

Реклама Мениджър ООД е проект на Вход Мениджър ООД, като дружеството е създадено с цел да осигури допълнителни приходи на обслужваните Етажни Собствености чрез създаването на иновативни възможности за реклама в общите части на сградите.

Повече информация за услугите, които предлага Реклама Мениджър ООД можете да откриете на сайта на дружеството : www.reklamamanager.com

Входмениджър – Франчайз
Входмениджър – Франчайз

За ДДД Мениджър

ДДД Мениджър ЕООД е дъщерна фирма на Вход Мениджър ООД, специализирана в предоставянето на абонаментни и еднократни услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на Етажни Собствености.

Можете да разгледате ценовите пакети и услугите, които предлагаме директно на сайта на фирмата : www.dddmanager.com.

За Ключ Мениджър

Ключ Мениджър ЕООД е дъщерна фирма на Вход Мениджър ООД, която все още е в процес на стартиране на дейността си.

Съвсем скоро ще имате възможност да разгледате ценовите пакети и услугите , които ще предлага дружеството директно на следния сайт: www.kluchmanager.com.

Входмениджър – Франчайз

За проекта

Проектът е изпълнен изцяло от мен по дизайн на Studio X, като разработчик за We Work With You, всички сайтове са изградени на WordPress, като за целта са използвани HTML5, CSS3, PHP и jQuery, целият проект е изпълнен за около 2 седмици.

Задачата в началото ми се струваше по-лесна от колкото беше, след това трябва да призная, че работата по 5 проекта едновременно малко ме стресира в първият момент, но беше много интересен и забавен проект, и крайният резултат беше повече от удовлетворяващ за мен.

Да създадем нещо страхотно заедно!

Имаш ли добър план

Ако смяташ, че имаш добра идея и мога да помогна да и придадем живот, не се колебай да се свържеш с мен по всяко време.

За връзка