Умения

Динамично Съдържание

Динамично Съдържание

Защо трябва да е динамичен?

Мога да се съглася, че това не е толкова важно за сайтове с 3 или 4 страници, и при условие, че клиентът има перфектни познания по HTML, но ако страницата е по-сложна от това, или не искаш да минаваш през куп работа за всяка малка редакция, направи го правилно, направи го динамично.

Какво представляват динамичните уебсайтове?

Динамичните уебсайтове съдържат уеб страници, които се генерират в реално време. Тези страници съдържат скрипт като PHP или ASP.
Когато динамична страница бъде достъпена, кода в страницата се изпълнява на сървъра и полученият HTML е изпратен до браузъра на клиента. Те се управляват от бази данни, и се редактират и поддържат много по-лесно от статичните страници, изключително подходяща технология за сайтове с десетки или стотици страници.

Какви са предимствата?

Лично аз обичам да работя с Open Source технологии, защото обикновено с тях се свързват много програмисти, които използват технологията и помагат за нейното развитие, те са винаги в крак с последните тенденции и работата с такива е много по-лесна и бърза от колкото да „измисляш колелото наново“.

Да създадем нещо страхотно заедно!

Имаш ли добър план

Ако смяташ, че имаш добра идея и мога да помогна да и придадем живот, не се колебай да се свържеш с мен по всяко време.

За връзка