Умения

Господар на маркера

Господар на маркера

Сигурно се чудиш, какво пък толкова пиша?

И аз бих на твое място, а и за да бъда честен от всичко изписано не остава много в края, но това е целта, ето защо.

За каква аудитория е предназначен проекта?

Независимо дали говорим за сайт тип „брошура“ (който просто съдържа конкретна информация) или за напълно оборудван онлайн магазин, трябва да знаем за кого искаме да е най-ценен, защото интернет е удивително място където каквото и да направиш, то най-вероятно вече е направено под една или друга форма, и ако не предлагаш услугата си по различен начин, не се открояваш.

Ами бизнес план?

Въпреки името си той не е от огромно значение само за бизнесът, не просто е приложимо за всякакъв уеб сайт, а и според мен задължително.
Представете си да отидете на пазар преди празник например, и да не приготвите списък за пазаруване и дори да не погледнете какви продукти липсват и кои са малко, какъв ли ще бъде резултатът от пазаруването, когато разтоварвате покупките?
Същото би се случило с продукт без добре изграден бизнес план, ще има много пропуски, които ще се отразяват на цялостното представяне в бъдеще.

Какво правим след това?

Самата изработка на сайта за мен обикновено е най-лесната част, стига да знам какво правя и за кого, както стана ясно в предишните две точки, но както повечето програмисти не искам да направя сайт, който има огромен потенциал и да не инвестирам в него защото е в мой интерес да правя успешни проекти.
За наше щастие онлайн кампаниите за реклама са абсолютно достъпни и позволяват на малки проекти да реализират огромен трафик за отрицателно време, тук идва момента в който трябва да обсъдим и нашата.

Да създадем нещо страхотно заедно!

Имаш ли добър план

Ако смяташ, че имаш добра идея и мога да помогна да и придадем живот, не се колебай да се свържеш с мен по всяко време.

За връзка